estas llegint...
Uncategorized

Inauguració de l’exposició de Sant Antoni.


Ahir, dia 8 de gener, a la Fundació Museu Regional d’Artà, va tenir lloc la inauguració de l’exposició Moments d’una festa: Sant Antoni d’Artà, de Miquel Riutort.

L’acte, al qual hi assistiren al voltant d’un centenar de persones, serví per encalentir motors a escassos deu dies de l’inici del que és, per molts artenencs, la festa més important del municipi.

L’exposició, es tracta d’un recull de fotografies de caire documental i artístic. Tal i com va dir l’autor durant l’acte, es va fer una selecció d’aquells moments representatius de la festa, però a la vegada “atípics”, o que no es veuen tan sovint. I és que en les fotografies exposades es poden veure els dimonis vestint-se abans de sortir al carrer, membres de la banda de música ballant amb els dimonis, els preparatius d’una torrada per la nit dels foguerons, o un dels dimonis tornant a ca seva tot sol, a l’acabament de la festa.

A l’exposició, també es poden veure dues de les caretes de dimoni més antigues que té l’Obreria de Sant Antoni d’Artà, i que ha prestat al Museu amb motiu d’aquesta exposició.

L’exposició, la qual estarà oberta al públic fins al mes de març, ha estat impulsada conjuntament pel Museu Regional d’Artà, l’Obreria de Sant Antoni d’Artà, i l’Ajuntament.inauguració expo foto St Antoni

About Museu Regional d'Artà

El Museu Regional d'Artà, està situat a la Plaça de l'Ajuntament a la vila d'Artà (Mallorca). Compta amb una secció d'Arqueologia, on s'exposen i conserven peces representatives de la Prehistòria de Mallorca i una d'història natural en la qual podem observar nombroses col·leccions de les espècies dels ecosistemes illencs. És gestionat per la Fundació Museu Regional d'Artà, presidida per Joan Llorenç Garcias, i de la qual en formen part l'Ajuntament d'Artà, La Caixa d'Estalvis de Baleasrs "Sa Nostra", i la Parroquia d'Artà

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Twitter Updates

%d bloggers like this: